Dnes je sobota, 12.7.2025
Svátek slaví Bořek, zítra Markéta.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

existují demoni??

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

existují demoni??

kikio
07.02.11
05:54
Nereg.

IP: .*
existují demoni a nebo je to jenom něco vymyšleného?? a načem zakládají všechny ty horory o démonech nemůže to být jen výmsl ... ..

kelišová
07.02.11
15:27
Nereg.

kikio - takoví démoni jako v hororech určitě ne .
V různých filozofiích existují andělé , nebo dobří duchové , nebo démoni jako vyzobrazení nejtemnějších stránek lidské duše -( asi tak bych to viděla já - démon jako člověk , jež propadl do temnoty zla ... ..).Duchové přírody mohou být dobří či zlí - to pak jsou ti démoni - mají na starosti bouře a nečas , bludné cesty a zmatenost ... .
Jednomu příběhu o démonech věřím , film o Africe , já si nemohu vzpomenout , jak sse jmenoval , stavěli tam železnici a lidi ohrožovali dva lvi - lidožrouti - bratři .Mělo to být zfilmování zkutečného příběhu , co se stal ... .
Základ hororů - život byl moc těžký v minulosti - boje - války - pověry .Lidi si vyprávěli pohádky a když je čteš - tak je to naprostá hrůza a ještě k tomu je toto čtení určeno pro děti .A takové Příběhy z Šumavy nedoporučuji vůbec číst před spaním ...

kelišová
07.02.11
15:28
Nereg.

Mě tak napadlo , že jsem slyšela názor o druhé světové , že Hitler byl ovládán démonem , ale v tom případě Stalin taky ... ..

red
07.02.11
16:20
Nereg.

hitler a stalin byli jen zakomplexovani magori, tam bych demona nehledal :) ...

dracizena
07.02.11
23:47
Nereg.

Démonem v člověku je jeho nadměrně silná myšlenka o které když člověk neví tak snadno druhé ničí... Mám známého který si rád postával na křižovatce a přál si že bude karambol a pak vítězně hlásal, že se vždy něco stane když si to přeje. A tak jsem ho musela naučit když cítí neštěstí, že silou vůle musí to neštěstí rozdrobit na malé kousíčky a pak je démonem světla a k účelu zdravému Vyšší Vůle... Tato síla je přírodním živlem a příroda je i v lidských tělech, jen v jiné formě... A démon ve filmu? To je ve skutečnosti třeba chřipkový vir. Ono vše je, jen rozum posbírá informace svou fantazií z celého vesmíru a bytosti světla nám to zdrcnou dohromady do filmováho příběhu a vytáhnou mikrosvět do našeho času a démoni hrůzy jsou na světě i když to žije všechno v našich tělech... Ale ano, jak říká Kelišová, démonická síla je živelná síla a je jinak živá, ale je živá…

kikio
08.02.11
16:09
Nereg.

no děkuji za názory a co takový uzavírání smluv s ďáblem?? taky hovadina??s prominutím :D

Nike
09.02.11
11:36
Reg. před 2016

kikio,
ptáš se na věci, které jsou spojeny s vírou v něco. A co je z lidské víry stvořeno, to vlastně existuje :) Minimálně jako záznam.
Tak pokud věříš v satana, můžeš si představit i nějaké sepisování smluv. Já třeba v něj nevěřím, tak pro mě je to symbolika: ať se děje, co se děje, zlo na Tebe může jedině tehdy, když se mu dobrovolně vydáš. Když navíc nemáš strach, zařadí si Tě do středu a ztratí důvod i pokoušet a strašit. Ale bát se je někdy přitažlivé, co? :)

dracizena
09.02.11
13:48
Nereg.

Kikio, vše pohádkové žije v jiné formě v lidském těle. Vždyť celý náš svět je jen lidské tělo. My žijeme každý ve svém těle skutkově, ale to je na dlouhé povídání... A Ďábel? Je rudý a dělá bububu a proč? Protože je to živý druh hmoty ve Tvém těla a to je KREVNÍ TOK... a kdo se duchovně nestará o svou krev, o svého Ďábla, tak má prostě zdravotní potíže které si jeho Duše táhne jako ranec na zádech z minulých životů... Ptáš se na Ďábla a to znamená, že budeš mít sen o rudé barvě a pak mi napiš na meil. Jestli chceš napiš meil a něco Ti pošlu k přečtení...

Deni15
25.04.11
16:59
Reg. před 2016

Já si myslím (spíš vím), že jsou... jasně, že můžou být jako temná stránka člověka, ale jsou i bytosti (nemyslím z těch filmů o když některé pdole mě nemají daleko) které obtěžují lidi co se zajímají o různý neberzpečný věci... podle mě od takových docela neškodných,kteří ti vyvolávají strach, po opravdové potvory co jsou zlé. Mám kamarádku co ji párkrát démoni napadli... není to sranda,, ale samozřejmě nebudu nikomu názor vnucovat ;)

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184