Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Ex přítelkyně

Láska
Znáte nějaká kouzla, pomocí nichž lze očarovat milovanou osobu? Pak právě na vaše zkušenosti a rady všichni čekáme.

« zpět \ Přidat komentář

Ex přítelkyně

goethe
28.09.18
09:21
Nereg.

IP: 188.175.34.*
Zdravím, byl by zde nějaký ochotný člověk, který by byl schopen "zjistit" co se děje v hlavě mojí ex-přítelkyně, zvlášť, jestli na mě myslí případně jestli ji chybím, jak se má.. a co podniká nového? Nebavíme se společně, ale občas na ni myslím a chtěl bych vědět, jestli tahle fáze někdy skončí a začneme spolu opět komunikovat, případně jestli ji co se stalo mrzí a toužila by to napravit. Děkuji moc :)

Symbiotica
02.10.18
02:44
Reg.13.11.17

Udělala jsem výklad karet z Osho Zen Tarotu. Ex přítelkyni vyšla karta Lakomství - tedy nechce se dělit o svůj čas, pocity a co prožívá. Zároveň mi vyšla karta Vina - nejspíš jí trápí i výčitky svědomí. Do třetice všeho dobrého vyšla karta Vedení - Vaše ex přítelkyně nejspíš poslouchá svůj vnitřní hlas, který ji z nějakého důvodu vedl pryč ze vztahu.
Pro Vás mi vyšla karta Morálka - možná byste měl přestat moralizovat podle zažitých zvyků. Morální poučky někdy nedokážou postihnout pestrost reality. Dále mi vyšla karta Tvořitel - rozvíjejte svou osobnost, pracujte sám na sobě, to vás posune dál. Do třetice mi vyšla karta Odpoutání - odpoutejte se od toho, co bylo, nelpete na věcech ani lidech, nechte věci odejít.
Poselství andělů pro Vás zní: věřte svým snům, zejména těm nočním - hledejte znamení. Nebojte se být sám - Samota Vás může naučit ledacos potřebné. Pak už bude láska a krásný vztah nadosah

Symbiotica
02.10.18
09:10
Reg.13.11.17

Jinak tady na webu doporučuji Zenové karty pro každý den Zen buddhismus učí na věcech nelpet a nechat události přirozeně plynout

Pavluša
03.10.18
09:15
Nereg.

IP: 46.135.109.*
Rozešel se se mnou přítel,myslím,že kvůli matce,na které je závislý,napsal mi definitivně jsem s tebou skončil.Potřebovala bych vědět,co se nyní děje v jeho hlavě,zda je to definitivní,nebo zdali to napsal ve vzteku... máme naději?

Symbiotica
04.10.18
19:08
Reg.13.11.17

Milá Pavluso, podle Osho Zen Tarotu mi vychází, že Váš bývalý partner potlačuje své skutečné emoce (vyšla karta Izolace, nebo-li že je izolovaný od svého srdce, že chce být silný, nechce plakat,... ). Dále vyšla karta Samota, která znamená, že momentálně mu nejspíš vyhovuje, že je sám. Dále vyšla karta Průlom - je tedy možné, že u něho dojde k zásadnímu obratu v myšlení i chování, že dojde k "obratu" a pochopení. Když se ptám na budoucnost vztahu, opět vychází karta Průlom, tedy pokud u ex partnera dojde ke změně myšlení, je návrat možný. A další karta je Trpělivost - k tomu snad není co dodat Přímo Vám andělé v kartách radí: buďte silná a věřte, že láska je nablízku

Radka81
05.10.18
09:40
Reg.15.6.17

Dobrý den, mohla bych vás taky poprosit jestli by jste se mi nepodívala jestli je šance na obnovu vztahu s expřítelem, asi moc není :-/ ale mě se moc nedaří na něj zapomenout. Moc děkuju Radka

Symbiotica
05.10.18
10:45
Reg.13.11.17

Milá Radko, karty Vám radí, ať necháte věci plynout a nechcete mít vše pod kontrolou. Některé věci se prostě nedají naplánovat. Ohledně Vás mi v Osho Zen Tarotu vyšla karta Blázen - tedy nenechte se znechutit špatnými zkušenostmi, nezahořknete. Pak možná uvidíte možnosti, které kolem sebe máte. Váš ex partner není Vaše jediná možnost, i když podle karet se nejspíš znáte už z minulého života. To ovšem neznamená, že spolu musíte být do konce života. Spíš jste se měli potkat, abyste vyrovnali karmický dluh. Jinak co se týče bývalého partnera, karty ukazují, že zrovna prožívá šťastné období, kdy se pravděpodobně věnuje i nějaké tvůrčí činnosti. Zatím to tedy úplně nevypadá, že se plánuje vrátit Pro Vás mi však v andělských kartách vyšlo, že nová láska je blízko. Vy se však musíte zbavit omezení, které jste si sama nastavila ve své hlavě

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184