Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Dracizena

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

Dracizena

pavla3391
08.12.15
13:10
Reg.7.12.15

Můžu vás poprosit o výklad? mě by zajímalo, jestli se mi podaří najít si parťáka v blízké době. nebo jestli ten, na kterého si myslím má zájem.

Dracizena
12.12.15
20:12
Nereg.

IP: 213.151.77.*
nemáš pospíchat Pavlo, Ti vzkazuje Tvůj Anděl... vydrž a pak ještě vydrž a potkáš slušňáka a budeš překvapena, že zrovna tento má o Tebe zájem...

pavla3391
12.12.15
20:22
Reg.7.12.15

děkuji za vzkaz, opravdu mě těší, že jste reagovala. Hádám, že si počkám hodně dlouho.. já jsem sama pořád, tak prostě už bych ráda někoho měla. nejde o to, že bych po třech měsících netrpělivě čekala dalšího. měla jsem všeho všudy jeden normální vzah a to už nejsem dávno teenager. a jestli to jednou bude dobrý vztah, budu opravdu překvapená. zatím se mi stává, že mi píšou ti, o které zájem nemmám, ale jakmile se mi začně někdo z nich líbit, oni už couvají nebo co. nevím proč. a ten, na kterého si myslím právě teď? ten o mě taky zájem nemá?

pavla3391
12.12.15
22:52
Reg.7.12.15

nebo to vydrž a pak ještě vydrž znamená, že až ten třetí od teď bude ten koho hledám?

Dracizena
15.12.15
22:36
Nereg.

Tak nějak... Ty budeš energeticky silná a proto do Tvého aurického pole jen tak nějaký nezapadne... měla by ses začít duchovně očišťovat /ne pobožně/, aby sis rozjasnila své aurické pole a toto pole pak, jako magnetem přivede dobrého chlapáka... Ty nemůžeš mít chlapa, který by se s Tebou přel... to byste zbořili dům:)))Potřebuješ rozumného, který umí pochopit, poradit, pohladit... ale nesmí to přehánět, to by se Ti časem zprotivil... Ještě Tě Andílek nechá čekat, ještě nemáš své aurické pole v barvách a to je ochrana před člověkem, který by se tě dotýkal... A to je to, co si lidé neuvědomují, že každý má své energetické pole, jako sukni z pavučiny a více roztrhanou ji mít nesmíte... byla by to cesta do nemocí... Chce to, posílit si auru a pak se ledy pohnou...

pavla3391
17.12.15
12:57
Reg.7.12.15

Jenže jak?

Dracizena
18.12.15
21:55
Nereg.

napiš mi... dám si s Tebou práci... jsem seznam.cz

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184