Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Datum a jeho vliv

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

Datum a jeho vliv

Marcela74
17.09.10
10:13
Nereg.

IP: .*
Dobry den.Chtela bych poprosit zda datum 11.11.2010 je vhodny k uzavreni manzelstvi,zda ma datum na tento snatek vliv.Ja Marcela 12.3.1974,partner Michal 8.11.1975.A bude nase manzelstvi stastne?Dekuji moc za odpovedi

Merit
17.09.10
12:33
Reg. před 2016

Marcelko.. milujes svyho chlapa? on tebe?.. co se deje? pa :-)

Marcela74
18.09.10
14:30
Nereg.

To vis ze ho miluju,jinak bych si ho nebrala:-)Jen me zajimalo,zda ma ten datum nejaky vliv,coz urcite ma.Aspon bych mela na vyber jineho datumu,at mi i to prinese trochu stesti a 2 manzelstvi je to posledni:-)Tak treba se tomu tady nekdo venuje a napise.Byla bych rada,protoze je to jedine hezke v totalnich sr.. kteryma se brodim.M

kelišová
18.09.10
14:39
Nereg.

A nebylo by lepší nejdřív zavolat h... .cuc a odstranit tu špínu ??
Jít pak do čistýho ???Pak by ten den D byl lepší prožit a procítěn v klidu a míru .

Marcela74
18.09.10
15:43
Nereg.

kelisova:Jo kdyby to bylo tak jednoduchy zavolam tech hov..u klidne 20:-)Ale nechci tady pitvat ty me problemy,kazdy ma sve,a je to na jinou debatu.A cekat az bude cisto-uz se svatby nedoziju:-)A proc myslis ze si vychutnam ten den D vic potom?Ja si myslim prave opak,vzdyt pisu ze je to jediny kousek svetla v te tme.Tak mi doprej kouska radosti:-)... (vim,ze jsi to nemyslela neprejicne,ja jen zas napsala jak to citim;-) )

kelišová
18.09.10
18:17
Nereg.

Myslela jsem to jen a jen v dobrém , protože jestli se máte s partnerem rádi , tak je dobrý každý datum - což tady naznačila Merit .
Jen jsem tím myslela , aby potom nepřiplul mrak i na partnerství z těch problémů. Znám to z příbuzenstva a je to nemilé , když stále něco řešíš ... .
Záleží ještě na tom , v jaký situaci jseš a jestli Ti sňatek neubere právo na třebas nějaký příspěvky a tak ... dnes to není jednoduchý - být bez peněz ... .
Napiš víc , třeba se Ti aspoň uleví ... ..

Marcela74
18.09.10
20:02
Nereg.

kelisova:Ja vim ze jsi to myslela v dobrem,proto jsem to napsala i do te zavorky.A co se tyce problemu tak jen ve zkratce nastinim,nechci tady fnukat,i kdyz ulevu bych pak mela ale reseni je na mem boji.Budu rada,ze mi poprejes silu a stesti:-)A za problem si muzu i sama.Jsem cytliva ryba,ktera se lehce da ovlivnit.Hodne se me dotyka problemy jinych a snazim se pomoct.No a protoze jsem kus vola co naleti,pomahala jsem tem falesnym tak az jsem si tim znicila zivot svuj.Totalni krach proste.Jsem rada,ze mam deti a ze to me nuti nevzdat se.Jinak vim,ze bych tu uz nebyla.Taky si rikam,ze tem co to zpusobily bude hur,3x se to vrati ne?Ja se mstit nebudu.

Marcela74
18.09.10
20:11
Nereg.

Proste za blbost se plati.A ti co jsou uprimni jsou vzdy na tom hur nez hajzli,kterym vse prochazi.Treba tim pykam za min.zivot.V tom pripade jsem asi byla masovy vrah nejspis:-)A snad se poucim(i kdyz jak se znam tak ani to ne).Proste snazim se bojovat a verit,ze se odrazim a bude lip.Tak mi prej silu,budu vdecna.

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184