zpětCookies a časté výklady
Připomínky
Na tomto místě očekáváme seriózní připomínky, týkající se serveru. Na rozumné dotazy se pokusíme rozumně odpovědět.
« zpět \
Přidat komentářCookies a časté výklady
anonymní detektiv 15.08.25 19:53 Nereg. IP: 178.22.113.* | Ahoooj, už delší dobu si tady pro zábavu věštím nejen z karet. Beru to spíš jako srandu ve volným čase a náhodnej generátor a moje rozhodnutí v životě to nikdy neovlivnilo. No a když jsem se zdržel u výkladu, kde byly nějaký zajímavý karty, tak mi pak začaly padat víc ty zajímavý výklady a ty nudný přestaly padat skoro úplně. Tak mě napadlo, jestli ty cookies neovlivňujou, co si vytáhnu. |
|
Red 19.08.25 17:45 Reg. před 2016
| Nudný a zajímavy karty - to bude asi subjektivní a tlačit tedy konkrétní karty tak nějak nemá moc smysl. Do cookies se karty neukládají, ostatně výpis cookies můžeš v některých prohlížečích vidět - ukládá se to na disk k tobě, není to nic tajného. Většina zrovna karetních výkladů záleží na časových událostech, kdy přesně dojde k tažení karty, kdy se vyskládají. Aby byla zaručena i náhodnost zamíchání atp. (Čas je nejjednodušší náhoda.)
Čili krátká odpověď - ne, u karet (ani jinde) se nepodsouvají "lepší" karty a pokud se něco vybírá, tak se neukládají žádné cookies.
Cookie jsou pouze tam, kde to je vyložene svou podstatou vyžadováno - např. u dopisu andělům by nešlo zpětně hlídat výběr známky a u vrby by nešlo kontrolovat hlasování. |
|
« zpět \
Přidat komentář
bannerdvojity.php
-- vola se v megamenu2 --
Další online výklady ZDARMA: