folin... 05.07.10 20:26 Nereg. IP: .* | Už dlouho chci být upír a mám proto i své důvody... vim že neexistují ae nemůžu si pomoct ... Asi jsem Blázen co myslíte?  |
|
Theodor 05.07.10 20:53 Reg. před 2016
| jestli jsi blázen, nevím, ale taky jsem měl takový období .-D Fascinovali mě upíři, představoval jsem si, jaké by to bylo jedním být.. Samozřejmě ne nějakej nosferatu :-) Spíš Toreador jako ve Vampire: the Masquerade :-D Noční živel, mistrná manipulace společností... hmm :-) Sání krve přinášející nekonečnou rozkoš obětem... :-) Doporučuju dát dohromady partu a hrát fantasy hru Vampýr: maškaráda.. Aspoň částečně by ti to mohlo přinést to, co hledáš :-D |
|
nicky 12.07.10 12:21 Reg. před 2016
| hej folin ty chces byt upirem ale ja jim asi sem .nekdy kdyz se probudim tak citim tu hnusnou pachut krve.fuj  |
|
folin... 12.07.10 17:20 Nereg. IP: .* | že cítíš krev nic nedokazuje... a jestli jo tk... ... . nwm...  |
|
kalon 14.07.10 13:22 Nereg. IP: .* | nicky jo to znám to pěkně páchne z huby  |
|
Angelikamal 16.03.11 23:11 Nereg. IP: .* | nicky jestly jsi upír tak my pověs slyšíš jak krev tepe. Pálítě sluneční světlo a je ti na světle zle protože jestly jo tak jsi upír poněvač já mám tohle pořát a nemusím ani vyjít ven aby mě nebolely oči ze slunce stačí mít špatně zatažené rolety  |
|
Angelikamal 03.04.11 20:56 Nereg. IP: .* | folin to že chceš být upírem neznamená že jsi blázen já sama jsem chtěla být upírkou a teď jí jsem ale není to jen tak já se defakto v upíra měním takže my to ani nevadí že se ze mě stává já osobně jsem štasná a díky bohyni ještě štasnější protože my darovala dary za ktré jí jsem vďečná 
Tak že ty nejsi blázen |
|
novotnaket 19.04.11 11:23 Reg. před 2016
| Angelikamal:Jakto ze se menis v upíra jak jsi to udelala???? |
|
Katherine 20.04.11 16:32 Nereg. IP: .* | Angelikamal: :D. Aha takže ty jsi "upír"... .Hmmm čekáš, že ti uvěříme. No, jak tak koukám tak ti asi pár lidí uvěří, ale není od tebe fér, že je ještě víc blbneš. Každopádně abych odpověděla na dotaz- Ne nejsi blázen. To by na světě běhalo víc bláznů než normálních lidí (vlastně není to tak? :D) jelikož každý má nějakou touhu a často "nadpřirozenou". |
|
Lindušé 27.04.11 17:55 Reg. před 2016
| pro folin : Mám to samé co ty .. Už dlouho chci být upírka ... Furt si představuju jaký to je být upírkou .. Ale já nechci být zlou upírkou .. chci být hodnou .. Jako Angelikamal  |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|