Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

chci být upír...jsem blázen ? (2)

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

chci být upír...jsem blázen ? (2)

Red
01.03.13
20:28
Reg. před 2016

Pokračování předchozího tématu...

folin
02.03.13
07:54
Nereg.

IP: 92.230.60.*
Hmm..když jsem založila tu diskuzi tak jsem fakt netušila že tam budou tolik příspěvku... .Ale líbí se mi to

davos
02.03.13
18:23
Nereg.

IP: 176.74.133.*
Nechápu, proč to zamknuli ...

Odpověď pro Slunce?: A i kdybych byl, tak si nemyslíš, že bych ti to řekl?

Merit
02.03.13
19:01
Reg. před 2016

Davosi, proc je zamkle vlakno? :-)
pozadala jsem o to, neni duvod to roky "rolovat" :-), ne? :-)
vidis, obycejny "duvod" a pro tebe nepochopitelny?
tim te nechci nastvat, urazit, proste je to "praktictejsi" :-)
tim preci tema "nekonci" :-)

nekdy pouvazuj nad tim, cemu tu energii opravdu venujes, co a koho tim zivis, to by mel ostatne udelat kazdej clovek, co se chce nekam pohnout .. muze se ti stat, ze tu budes sedet jeste za 10let a porad budes premyslet a snit o tom samem! :-D :-D ..
nebudes ani prvni, ani posledni :-)

a podotykam nic ve zlem :-) .. nemam proti nikomu nic :-)
je to vec kazdyho co se svym zivotem udela..
ale to rolovani toho vlakna mi uz lezlo na nervy :-),
takze za tim jsem ja :-) ..
a timhle dekuju Redovi ..
vis na jinych strankach by toto tema ci takovou anarchii vubec netrpeli, vykopali by mnoha lidem prdele :-D!
tak nefnukej, nebud nastvanej a jdi "dal" :-)
cus :-)

Slunce?
02.03.13
21:30
Nereg.

IP: 92.230.63.*
davos
Kdyby si napsal že upír jsi,tak bych tomu věřila.Kdyby si napsal že ne.Taky bych věřila proč ne?Nemám důvod nevěřit.Samozřejmě mi odpovídat nemusíš to je jen na tobě.Nechci po tobě přeci tvé pravé jméno ani adresu bydliště.Je to vlastně skoro anonymní.Ale v poho.

davos
03.03.13
00:27
Nereg.

IP: 176.74.133.*
Merit: No, tady nejde už ani o samotný původní příspěvek, ale tak o tradici a zvyk.
Nevím, ty si myslíš, že je to ztrácení času, budiš tvůj názor, ale já se semhle občas rád podívám, co je zde nového a kdo ví, třeba tady najdu něco i zajímavýho a poučnýho.
Nevnucuj svoje názory jiným a nech to tu žít svým životem, však to tu nikomu neubližuje ...

Slunce?: Nebudu tě napínat a hrát si jako někteří ostatní ... Ne, nejsem upír, ale to neznamená, že jsem blbej a nevím věci.

Merit
03.03.13
02:30
Reg. před 2016

Davosi :-)
ja se preci nemusela priznavat.. mohla jsem tajemne mlcet, tak jak je to tu ve vlakne zvykem :-D, mohla jsem se obrazne tajemne usrat a nechat to tu zavanet .. :-)

zajimalo by me, co poucnyho a zajimavyho ti to prineslo a jak ti to zkvalitnilo "zivot" .. to bych si rada precetla...

navic pro info, chodej sem deti, jeste nejsi rodic..
ja jo..a reknu ti, doba je dneska takova, ze lidi drou..drou daleko vic hodin (pokud maji praci), nez je zdravo, deti jsou doma samy a spoustu casu travi na netu..jde to uhlidat? kdo si u kompu poradi tak, ze "zakaze detem urcite stranky a vi kam chodej?" ..
sedet mi tu deti a prijit na to, ze "jim tu nekdo chce timhle a potazmo me takhle zasahovat do zivota".. nebo jim tim zkratka nejak ublizovat.. aby "kdyz uz neco hledaji, hledaly to normalni" a kdyby se jim neco melo stat.. ? mate problem..
nikdo tu,ani jinde na netu neni tak anonymni, aby si nemohl vyzrat dusledky svyho jednani..
navody "jak se stat upirem".. tohle, kdyz vidi mala holka, ktera jeste videla "sagu" a doma neni dohled .. tak to s ni zamava..
ty nasledky si pak proste "vyzerete" ..
to neni vyhruzka.. lidi se ruzne tvari a schovavaji..
pedofil taky rovnou nerekne "svlikni se", nejdriv si obet "ziskava"
tak se nerozciluj, ze tu do neceho i vstoupim, rodicem jeste nejsi..

uvedom si, kdo sem zira a za jakym ucelem..

nechovej se jako sobec.. tu nejde jenom o tebe, ci Damiena.. nebo ostatni "sagovce" :-)

az budes mit deti .. pochopis me.. ted to proste pochopit ani nemuzes :-)

klidne me muzes nakopat do prdele, mas na to pravo..
ale ver mi, ze pokud by se tu neco melo stat, nejakymu diteti, muze se ozvat klidne i nejaky rodic.. tak si to proste "vyzerete" ..ten svuj dil zodpovednosti.. i o tom je anarchie!! :-)
divej se potom do oci rodicum, kterym jsi "zmenil zivot skrze jejich dite".. ktery se treba pomatlo.. na zaklade toho, ze diky vam, ci s vami neco "prozilo"..

uz jednou se tu neco "delo".. nastesti to dobre dopadlo..
takze vaz sva slova o poznani.. o pouceni..
a jestlize chcete zkoumat do hloubky..to muzete probrat i na mailech, ci jinde na netu.. ale vzdy je dobre vedet, ze na druhe strane nesedi male dite..a to vidis jen na kamere..
takze nejen duchovno.. srdce, ale pouzivat i rozum! :-)

a tu mas tu moji prdel :-) (_._) .. klidne si kopni..
je-li libo :-)

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184