zpětBývalý kamarád a přítel
Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.
« zpět \
Přidat komentářBývalý kamarád a přítel
Tilly 05.08.11 17:34 Reg. před 2016
| Ahoj všem,
Je to skoro rok a půl co jsem se rozešla se svým přítelem, bývali jsme dříve kamarádi, ale on stál o víc a já ho měla strašně ráda a tak jsme se dali dohromady.Po rozchodu jsem na tom byla dost špatně a on nejspíš ještě hůř- začal se řezat a tak. Jde o to, že ho miluju, ale nechci víc něž se s ním přátelit, protože vím, že byc mu zase ublížila. Problém je, že se spolu někdy bavíme, potom zase nebavíme a nevím co mám dělat. Možná bych se s ním neměla bavit, ať mu nezpůsobuji bolest, možná bych se měla snažit udržet si s ním nějaký vztah, protože bez něj nedokážu být, ale zároveň je to odemě sobecké chtít ho pro sebe. Prosím o radu, pokud někdo nějakou má a třeba i o dotaz jestli je vám z toho něco nejasné. V každém případě děkuji  |
|
sorceress 13.08.11 19:28 Nereg. IP: 78.108.150.* | Zdravím Vás.
Víte já si myslím,že vždy je nutná komunikace.Nežít v doměnkách.Ujasnit si co vlastně chcete a jak budete postupovat.Upřímnost k příteli i k sama sobě.
Přeji Vám krásný den. |
|
Tilly 21.08.11 19:17 Reg. před 2016
| Děkuju, určitě zkusím být více upřímná :) |
|
« zpět \
Přidat komentář
bannerdvojity.php
-- vola se v megamenu2 --
Další online výklady ZDARMA: