Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Ahojky pomozte :(((((

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Ahojky pomozte :(((((

vera.tichovska
30.08.11
21:56
Nereg.

IP: 109.80.52.*
ahoj neznáte nějaké kouzlo pro štěstí?nebo aby se vám splnio to co chcete ale né zemřít nebo něco špatného ale dobrého?

anonim9856
31.08.11
21:19
Nereg.

IP: 89.24.209.*
ahoj kouzla štěstí znám i kouzlo na splnění přání ale takováhle kouzla jsou hlavně černá magie a ta se ti 3x vrátí takže radši od nich dál ale jestli o to i tak stojíš napiš mi na e-mail anonim9856@seznam.cz ale rozmysli si to dobře než napíšeš...

Vilma
01.10.11
12:51
Reg. před 2016

Nevím, ale vypadá to tak, že už mi asi nic jiného nepomůže než ta černá magie. Již jsem v situaci, kdy splácím víc než vydělávám, bydlím ve zchátralém domě, jehož prodejem finanční tíseň taky nevyřeším, dluhy jsou jednou tak větší. V mém okolí zatím o dluzích nikdo neví, ale pokud se nestane zázrak, tak to již brzy bouchne. O magii jsem četla, jak je posvátná, že se nesmí nikomu nic říkat ani psát a dokonce ani zmínky obecné typu pomohla mi magie. A na jiných stránkách takové příběhy čtu. Tak jak je možné, že ta dotyčná klidně o tom múže psát sem na internet. Kartářka mi rdí práci v zahraničí, ale je to těžké,když neumím cizí jazyky. Hlavně to chce tím kouzlem nikomu neublížit

meel
03.10.11
04:18
Reg. před 2016

něco nového se nauč.. najdi si lepší práci ve velkým městě.. barák prodej a najdi si garzonku.. poplať dluhy.. a nebo poslechni rady kartářky.. nauč se francouzky, zbal se a emigruj do švýcarska.. ;)

kapin
03.10.11
14:44
Reg. před 2016

jestli opravdu nelžeš a prosim nelži vilmo tak ti pomužu věřmi a nezneuží toho nechot do baru na automati pošluti od duchu pomoc ale nezneuží toho aš jse stoho vimotaš tak to štěstí se vratí spatki do přírody a pak budeš mít svoje ale musíš jse pak otctěhovat do skocko znaš to na lomci odepiš

Vilma
30.10.11
00:03
Reg. před 2016

J8 tady v ničem nelžu ani nic nepřeháním, jak si možná mnozí myslí. Jinak v okolí předstírám, že na tom sice nejsem dobře, ale jen tak všeobecně. Ona rada prodat barák, který je spíše chatrč a i malá garsonka má větší hodnotu. A do nájmu to taky nepůjdě. Ještě mi nějaké dluhy po prodeji baráku zůstanou a při stejném příjmu nebudu mít na nájem. Tak tomu rozumím, že až se s tvojí pomocí z dluhů dostanu, musím se odstěhovat. A Lomec znám, je to takový kostel na vršku u Vodňan.

Lostris
30.10.11
05:20
Reg.28.11.18

ja bych praci v zahranici nezavrhovala, sama jsem v cizine od roku 1999 a nic mi nechybi. Nadrela jsem se , to jo. ale aspon mam dustojny zivot. Urcite bych to dopurucila kazdemu kdo se potyka s problemy. Ja jsem dokonce ani neodesla kvuli dluhum, protoze jsem nikdy zadne nemela, ale protoze me opustil pritel. Nikdy jsem vsak toho nelitovala.

Lostris
30.10.11
05:25
Reg.28.11.18

pro vera.tichovska
existuje velmi jednoduche kouzlo ktere se da pouzit uplne na vsechno a nehrozi nebezpeci, ze by se ve zle obratilo. Mateli stale zajem kontaktujte mne. Ja ho pouzila s uspechem uz mnohokrat.

Vilma
30.10.11
11:50
Reg. před 2016

Lostris, také já bych o to kouzlo měla zájem. A nejen kvůli dluhům, ale taky proto, že vlivem těžkého stresu co bude dál, až se o tom doví okolí se cítím nemocná. Napiš mi raději na email vilmarieg@seznam.cz. Děkuji

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184