Angelikamal 12.04.11 22:21 Nereg. IP: .* | Tímto volám k sobě Nyktiny děti. Děti noci upíry a vlkodlaky, čarodějnice, které chtějí bojovat proti zlu a nastolit tak dobro.
Volám ke mně upíry, vlkodlaky a další lidi, kteří v nás věří a chtějí nám pomoc.
Bojujeme proti zlu, které nás Nyktiny děti chce zabýt a zničit. Nenechme se zatlačit do kouta a zaútočme dřív než oni. Neboť pomsta jednoho z našich bratrů volá. Ano pomsta čtete správně.
Dnes zabyli jednoho z našich upíra, který nastavil své tělo, aby ochránil vlastní krev upírku a posla Nyktina stejně jako mě Nyktinyn posel vás prosí o pomoc. Přijďte ke mně Nyktiny děti vlkodlaci a upíři nastal čas dát se do hromady a potyčky mezi sebou nechat stranou neboť teď stojíme před zlem, který nás chce zničit.
Neboť jestli se nesemkneme, toto zlo nás bude zabíjet jednoho po druhém. Nyktiny děti ozvete, se nenechme nespravedlnost, ať zvítězí a vezmeme si to, co nám patří. Naše místo v životě, naše postavení a našeho ducha.
Upozorňuji, pokut mě bude otravovat někdo, kdo není upír, vlkodlak, čarodějka nebo člověk který v nás věří a chce si známi povídat neozírejte se. Tyto dopisy budu mazat jako span.
Email na mě : Angelika.u.v@seznam.cz
Děkuji Nyktiny děti
Buď te požehnány
|
|
MoniSka95 13.04.11 18:20 Reg. před 2016
| ťuk ťuk bů?  |
|
CryingFox 13.04.11 20:50 Reg. před 2016
| Pokud se ti něco nelíbí tak si to strč někam a nečti to tu  |
|
Angelikamal 13.04.11 21:06 Nereg. IP: .* | Děkuji ti CryingFox za pomoc a podporu. Už zase se mě zastáváš a za to ti jsem v děčná Nyktiny děti ti jsou vděční a bohyně Nyx také. Děkuji ti neboť lidí jako ty je málo
je to škoda
Buť požehnán 
Děkuji příteli |
|
CryingFox 14.04.11 18:49 Reg. před 2016
| Opravdu si myslíte, že se nic neděje? Koukněte se kolem sebe pročpak je poslední dobou příšerné počasí prší, fouká vítr. A nevím jak vy, ale já jsem hodně unavený jako by se NĚCO snažilo vysát všechen život. Zkuste o tom přemýšlet... .
... .Alespoň chvíli |
|
anonim9856 15.04.11 20:09 Nereg. IP: .* | ahoj Angelikamal stále přemíšlím o tom co jsi napsala vím že se něco děje ale nevím co proti tomu může někdo dělat ráda bych vám pomohla jestli to může někdo z nas nějak ovlivnit tak mi dyštak napiš na anonim9856@seznam.cz |
|
Angelikamal 18.04.11 20:29 Nereg. IP: .* | děkuji všem kdo chtějí pomoct
Buď te požehnáni |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|